Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Nettleseren din er innstilt for å blokkere informasjonskapsler, så noen funksjoner fungerer kanskje ikke som forventet.

Reglene her på Internett krever at vi opplyser deg om at vi bruker informasjonskapsler for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsett å bruke nettstedet vårt samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i våre personvernvilkår.×

Språket er stilt inn på Norsk. Velg ønsket språk: Eller › Fortsett på Norsk

?

Head Office Info

Factory Store Info

About Arc'teryx New

OM OSS

OPPRINNELSEN

Med blikket rettet opp mot Sky Pilot og Co Pilot i Sea-To-Sky Corridor, 45 minutter nord for hovedkontoret vårt.

OPPRINNELSEN

North Vancouver ligger ved foten av North Shore-fjellene, bare noen minutter fra barske fjellområder som er som skapt for ski og klatring. Et unikt sted for en by, der alt ligger til rette for nyskapende, målrettet friluftsdesign.

DESIGN MED HENSIKT

Arc’teryx ble grunnlagt av lokale klatrere for tjuefem år siden, og er fremdeles et sted der likesinnede mennesker møtes. Designsenteret vårt er som en maurtue, fullt av aktive designere, materialeksperter, mønstertegnere og produktutviklere som vet hva de er ute etter, hvordan det skal brukes og hvorfor det må fungere.

Arc'teryx Logo

Archaeopteryx lithographica, eksemplar utstilt på Museum für Naturkunde i Berlin

Varemerket er oppkalt etter ARCHAEOPTERYX LITHOGRAPHICA, det første krypdyret dom utviklet fjær til å fly med.

Besøk lithographica.arcteryx.com for å lese historier om hvem vi er, ting vi liker og ideer vi synes er interessante.

VÅRT MÅL

Hovedmålsettingen her hos Arc’teryx er å lage så gode produkter som mulig.

VÅRT MÅL

Målet vi i Arc’teryx har satt oss, er å skape utstyr som lar brukeren fokusere fullt og helt på det hun eller han driver med, uansett ytre forhold. Enkle løsninger på komplekse utfordringer; dette er essensen av minimalisme og vår designfilosofi. Redusert værpåvirkning, strømlinjet bruk og effektiv bevegelse skaper en tidløs friluftsopplevelse.

BYGG VERKTØYENE SOM GJØR DESIGNEN MULIG

God design er basert like mye på kunst som på vitenskap. Den er resultatet av instinkt, disiplin og oppdagelser. Vi har et ingeniørteam som er i stand til å skape verktøy som åpner for nye konstruksjonsteknikker. På våre egne fabrikker i Vancouver kan vi ikke bare fremstille produkter, men også teste ideer og lage prototyper av konstruksjoner slik at vi kan bringe ekte nyskapning til markedet.

Produkter som er så gode som det er mulig å lage dem, som fungerer i lang tid og overgår forventningene, det er kjernen i hva vi gjør og røttene til dette selskapet — å skape det som ikke finnes ennå.

Arc'teryx Bird

Arc’teryx landemerkebutikker (FINN EN BUTIKK)