Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Nettleseren din er innstilt for å blokkere informasjonskapsler, så noen funksjoner fungerer kanskje ikke som forventet.

Reglene her på Internett krever at vi opplyser deg om at vi bruker informasjonskapsler for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsett å bruke nettstedet vårt samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i våre personvernvilkår.×

Språket er stilt inn på Norsk. Velg ønsket språk: Eller › Fortsett på Norsk

?

Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet hvis du ønsker en reservedel: Forespørsel om reservedel

Ansatte i kundeservice:
eller send oss en e-post

Amerika: 9.00–17.00, man-fre PST
Europa: 9.00–18.00, man-fre CET

Retur og refusjon

SP

Hvordan returnerer jeg en vare jeg har kjøpt gjennom nettbutikken til Arc'teryx (arcteryx.com)?

SV

Fyll ut vårt returskjema på nettet, så sender vi deg en e-post med et utskriftsdokument som inneholder returautorisasjonsnummeret ditt og leveringsadressen

?

Trenger du hjelp med retursendingen din?

Kontakt oss

?

Ønsker du å returnere en vare for garanti eller reparasjon?

Se vår garantiside

Retur og refusjon

Hvor lang frist har jeg til å returnere varen jeg har kjøpt?

Varer kan returneres for refusjon innen 60 dager etter opprinnelig kjøpsdato, med unntak av klatreseler og undertøy. Varene må ha originaletikettene festet på seg, være ubrukt og i sin opprinnelige, nye tilstand. Sko må være pakket i originalemballasjen.

Vil jeg få refundert hele verdien av bestillingen min?

Refusjoner tilbakebetales på samme måte som opprinnelig betaling ble utført. Arc'teryx vil gi deg full refusjon for verdien av varen i samme form som opprinnelig betaling. Alle varer som returneres for refusjon må oppfylle følgende kriterier: Varene må ha originaletikettene festet på seg, være ubrukt og i sin opprinnelige, nye tilstand. Klatreseler og undertøy kan ikke returneres. Sko må være pakket i originalemballasjen.

Hvis varene ikke er i «salgbar tilstand» på grunn av skjødesløshet eller dårlig behandling, vil de ikke bli godtatt, eller det vil krevd et gebyr for å sette dem i salgbar stand.

Hvor lang tid vil det ta før jeg får refusjon for varen?

Det kan ta mellom 5 og 7 dager å behandle refusjonen etter at varen er mottatt på vårt returkontor, og det kan dessuten avhenge av hvilket kredittkortselskap du brukte ved det opprinnelige kjøpet.

Hvilke regler gjelder for fraktkostnader ved refusjon av produkter kjøpt gjennom nettbutikken til Arc'teryx?

Alle varer som kjøpes gjennom nettbutikken til Arc'teryx, vil sendes med en forhåndsbetalt returfraktetikett i esken. IMIDLERTID må all retur FØRST godkjennes og tildeles returautorisasjon ved hjelp av nettskjemaet for refusjon før varen sendes tilbake til oss. Varen må IKKE returneres for refusjon uten RA-nummer.

Hvordan returnerer jeg en vare jeg har fått i gave?

Varene må returneres av den opprinnelige kjøperen. Hvis dette ikke lar seg gjøre, ber vi deg ta kontakt med våre ansatte i kundeservice for å diskutere alternative løsninger.