Gratis frakt på ALLA beställningar|Gratis retur inom 60 dagar|Arc'teryx' Garanti Språk: SE | Land: US

För att begära en reservdel, var god kontakta oss via den här blanketten:
Begäran om reservdel

Tveka inte att kontakta en av våra kundtjänstrepresentanter om du har några ytterligare frågor:
1-866-458-2473

Amerika: 9-17, mån-fre PST
Europa: 9-18, mån-fre CET

eller Klicka här för att kontakta oss

Vanliga frågor om returer och byten

Frågor om återköp och bytesrätt

Hur returnerar jag en vara som jag köpt i Arc'teryx' onlinebutik?

Varor som köpts online kan returneras mot full återbetalning eller byte inom 60 dagar efter orderdatum.

För att returnera en vara köpt i vår onlinebutik, för återköp eller byte, behöver du bara logga in på ditt konto på arcteryx.com/Dittkonto.aspx, navigera till sidan för "Returer och byten" genom att klicka på länken i verktygsfältet och sedan följa stegen enligt instruktionerna på webbplatsen.

För varje vara som returneras till Arc'teryx krävs ett RA-nummer ("return authorization"), som du får då du fyllt i returblanketten på webbplatsen.

När du följt alla instruktioner online och skrivit ut de dokument du behöver packar du förmålet för frakt och ser till att du fäster respektive etiketter och fraktuppgifter på utsidan av lådan.

Det är viktigt att du ser till att alla instruktioner följts och att produkten packats på ett säkert och lämpligt sätt för frakt. Ta sedan med paketet till den angivna budfirmans närmaste kontor. Se till att lådan scannas av en representant för den angivna budfirman, så att den kan spåras under fraktens gång. Arc'teryx kan inte spåra och inte heller garantera leverans av föremål som lämnats i en självservice-box hos den angivna budfirman.

Var god notera: Samtliga varor som returneras för återköp eller byte MÅSTE åtföljas av ett s.k. "return authorization"-nummer (RA-nummer).

För att begära byte eller återköp, var god följ dessa steg:

  • Logga in på ditt konto;
  • Fyll i bytes-/returblanketten online;
  • Skaffa ett RA-nummer ("return authorization");
  • Fäst den förbetalda fraktetiketten samt RA-numret på paketets utsida;
  • Placera returblanketten inuti lådan tillsammans med varan/varorna;
  • Förbered varan för frakt (var god skicka inte tillbaka varan till oss om du inte har ett RA-nummer) och lämna in försändelsen på den angivna budfirmans närmaste kontor. Se till att en representant för den budfirman skannar in försändelsen och ger dig ett spårningsnummer.

Om du redan fyllt i en begäran om returgodkännande hänvisar vi till den bekräftelse du fått via e-post för hur du går till väga.

Om du stöter på några svårigheter, var god kontakta vårt kundtjänst -team.

Hur byter jag en vara som jag köpt i Arc'teryx' onlinebutik?

För att returnera en vara för byte, följ helt enkelt samma procedur som ovan (hur du returnerar en vara för återköp).

När du har skickat din bytesbegäran online får du möjlighet att lägga till en alternativ storlek eller färg i kundkorgen. Alternativt kan du "fortsätta handla" och på det sättet välja en ersättningsprodukt.

Förutom att välja en annan storlek eller färg på samma produkt kan du även välja "fortsätta handla" och byta varan mot en helt annan produkt.

Hur lång tid har jag på mig att returnera/byta en vara jag köpt?

Varor kan returneras för återköp eller byte inom 60 dagar efter inköpsdatum. En returvara måste vara försedd med samtliga originaletiketter och lappar, vara oanvänd och i ursprungsskick.

Får jag hela ordervärdet tillbaka vid återköp?

Återköp sker i samma form som ursprungsbetalningen. Arc'teryx betalar ut hela varuvärdet (ej fraktkostnader) via samma medel som den ursprungliga betalningen. Samtliga varor som returneras för återköp måste möta följande kriterier. En returvara måste vara försedd med samtliga originaletiketter och lappar, vara oanvänd och i ursprungsskick.

Hur lång tid tar det innan jag får pengarna tillbaka?

Återköp kan ta 5-7 vardagar efter att en vara mottagits av vår returavdelning. Tidsperioden kan variera beroende på via vilken kreditkortsleverantör det ursprungliga köpet skedde.

Hur hanteras fraktkostnaderna för återköp och byten av varor som köpts i Arc'teryx' onlinebutik?

Samtliga varor som köps i Arc'teryx' onlinebutik levereras tillsammans med en förbetald returblankett. DOCK måste samtliga returer FÖRST godkännas och tilldelas ett RA-nummer via onlineblanketten för byten/returer på vår webbplats innan varor returneras. Varor får INTE returneras för återköp eller byte utan ett RA-nummer.

Hur returnerar jag en vara som jag fått i present?

Varor måste returneras av den kund som ursprungligen köpt varan. Om detta inte är möjligt, var god kontakta vår kundtjänst för att diskutera andra möjligheter.

Har du läst våra svar på vanliga frågor?

När du läst delen med Vanliga frågor, klicka på knappen nedan för att fortsätta. Du kommer att ombes logga in på ditt konto innan du skickar din begäran om retur eller byte.

Samtliga varor som returneras för återköp måste möta följande kriterier. En returvara måste vara försedd med samtliga originaletiketter och lappar, vara oanvänd och i ursprungsskick.

Skicka en begäran om retur eller byte

topmenu
Var du kan handla
Hjälp och vanliga frågor
Om oss
Kontakta oss
Team och video