Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Nettleseren din er innstilt for å blokkere informasjonskapsler, så noen funksjoner fungerer kanskje ikke som forventet.

Reglene her på Internett krever at vi opplyser deg om at vi bruker informasjonskapsler for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsett å bruke nettstedet vårt samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i våre personvernvilkår.×

Finn en butikk Språk: NO | Land:

Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet hvis du vil ha en reservedel:
Forespørsel om reservedel

Hvis du har spørsmål eller noe å ta opp med oss, kontakt en av våre kundeserviceansatte:


Americas: 9am-5pm, Mon-Fri PST
Europe: 9am-6pm, Mon-Fri CET

eller klikk her for å kontakte oss

Vanlige spørsmål om returvarer

Hvordan returnerer jeg en vare jeg har kjøpt gjennom nettbutikken til Arc'teryx?

Varer som er kjøpt over nett, med unntak av klatreseler og undertøy, kan returneres mot full refusjon eller byttes innen 60 dager etter opprinnelig ordredato.

Hvis du vil returnere en vare kjøpt gjennom vår nettbutikk for å få refusjon, logg inn på kontoen din på arcteryx.com/YourAccount.aspx, gå til lenken "Retur" i verktøylinjen og følg trinnene som beskrives på nettsidene.

Alle varer som returneres til Arc'teryx må ha RA-nummer (returautorisasjonsnummer), som du får når du fyller ut returskjemaet på nettsidene våre.

Når du har gått gjennom returprosessen på nettsidene og har skrevet ut de nødvendige dokumentene, pakker du varen for retur. Pass på å feste de påkrevde merkene og fraktinformasjonen på utsiden av esken.

Kontroller at du har gjennomført alle de nødvendige trinnene og at pakken er forberedt for sending på riktig måte. Lever pakken til nærmeste anbefalte transportørkontor. Forsikre deg om at esken skannes av en ansatt hos den anbefalte transportøren slik at den kan spores under frakt. Arc'teryx kan ikke spore eller vil ikke garantere levering av varer som legges i en selvbetjent transportørkasse.

Velg en frakttjeneste som tilbyr pakkesporing, forsikring og leveringsbevis. Arc’teryx er ikke ansvarlig for varer som går tapt eller skades under frakt og kan ikke erstatte pakker som er tapt under returfrakt hvis det ikke kan legges frem bevis for pakkesporing.

Merk: Alle varer som returneres for refusjon ha returautorisasjonsnummer.

For å levere en forespørsel om refusjon, følg disse trinnene:

  • Logg inn på kontoen din
  • Fyll ut returskjemaet på nettet
  • Få returautorisasjonsnummer (RA-nummer)
  • Ta av og fest det forhåndsbetalte fraktmerket sammen med RA-nummeret på utsiden av pakken
  • Legg returskjemaet (Return Form) i esken sammen med varene
  • Gjør varen klar til sending (ikke send varen tilbake hvis du ikke har RA-nummer) og lever pakken på ditt nærmeste anbefalte transportørkontor. Sørg for at transportørkontoret skanner pakken inn i sporingssystemet og gir deg et sporingsnummer.

Hvis du allerede har sendt forespørselen om returautorisasjon, kan du finne instruksjoner om hva du skal gjøre videre i bekreftelsesmeldingen du har fått per e-post.

Hvis du støter på problemer, ber vi deg ta kontakt med en av våre ansatte i Kundeservice.

Hvordan kan jeg returnere og bestille en erstatning for en vare jeg har kjøpt gjennom nettbutikken til Arc'teryx?

For å returnere en vare du vil bytte eller bestille en erstatning for den, følger du samme prosess som beskrevet over (hvordan returnere en vare for refusjon). Når du har levert returforespørselen vil du få muligheten til å legge en annen størrelse eller farge i handlevognen. Eventuelt kan du velge "Fortsett å handle" blant andre varer for å finne et erstatningsprodukt på vanlig måte. I tillegg til å velge en annen størrelse eller farge kan du velge "Fortsett å handle" for å bytte varen mot et helt annet produkt.

Hvor lang frist har jeg til å returnere varen jeg har kjøpt?

Varer kan returneres for refusjon innen 60 dager etter opprinnelig kjøpsdato, med unntak av klatreseler og undertøy. Varene må ha originaletikettene festet, være ubrukt og i sin opprinnelige, nye tilstand.

Vil jeg få refundert hele verdien av bestillingen min?

Refusjoner tilbakebetales på samme måte som opprinnelig betaling ble utført. Arc'teryx vil gi deg full refusjon for verdien av varen (unntatt fraktkostnader) i samme form som opprinnelig betaling. Alle varer som returneres for refusjon må oppfylle følgende kriterier: Varene må ha originaletikettene festet, være ubrukt og i sin opprinnelige, nye tilstand.

Hvor lang tid vil det ta før jeg får refusjon for varen?

Det kan ta mellom 5 og 7 dager å behandle refusjonen etter at varen er mottatt på vårt returkontor, og det kan dessuten avhenge av hvilket kredittkortselskap du brukte ved det opprinnelige kjøpet.

Hvilke regler gjelder for fraktkostnader ved refusjon og bytte av produkter kjøpt gjennom nettbutikken til Arc'teryx?

Alle varer som kjøpes gjennom nettbutikken til Arc'teryx, vil sendes med en forhåndsbetalt returfraktetikett i esken. IMIDLERTID må all retur FØRST godkjennes og tildeles returautorisasjon ved hjelp av nettskjemaet for refusjon før varen sendes tilbake til oss. Varen må IKKE returneres for refusjon uten RA-nummer.

Hvordan returnerer jeg en vare jeg har fått i gave?

Varene må returneres av den opprinnelige kjøperen. Hvis dette ikke lar seg gjøre, ber vi deg ta kontakt med våre ansatte i kundeservice for å diskutere alternative løsninger.

til toppenmeny
Finn en butikk
Hjelp og vanlige spørsmål
Vår historie
Kontakt oss
Om oss